ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА МОЖЕТЕ ДА ПОДИГНЕТЕ СРЕДСТВА ОД БАНКОМАТ БЕСКОНТАКТНО?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Подигнувањето на средства станува полесно и побрзо со новата можност за бесконтактни транскации на банкоматите на НЛБ Банка. Благодарение на бесконтактната функционалност на НЛБ банкоматите, можете да подигнете средства само со доближување на Вашата бесконтактна картичка или Вашиот NLB Pay мобилен паричник.

Погледнете го туторијалот за бесконтактно подигнување на Вашите средства.