ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА МОЖЕТЕ ДА ГИ АЖУРИРАТЕ ВАШИТЕ ПОДАТОЦИ ОНЛАЈН, БЕЗ ПОСЕТА НА ЕKСПОЗИТУРА?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Отсега нема потреба да губите време чекајќи ред во експозитура за едноставна работа како што е ажурирање на Вашите лични податоци. Преку новата електронска апликација на НЛБ Банка, отсега можете да ги ажурирате Вашите податоци со само неколку клика на Вашиот лаптоп, таблет или мобилен телефон.

Ажурирањето на податоците можете да го направите на следниот линк: https://azuriranjepodatoci.nlbtb.com.mk

Воедно, можете да ги ажурирате Вашите податоци и преку НЛБ Клик електронското банкарство или преку НЛБ мКлик мобилното банкарство.

За подетални насоки и совети, кликнете на линкот подолу и погледнете го туторијалот за електронско ажурирање на Вашите податоци: