Известување за работно време на експозитурите за време на Новогодишните празници

   

   

Почитувани клиенти,

  

Ве информираме дека по повод Новогодишните празници, експозитурите на НЛБ Банка ќе го имаат следново работно време:

  

  • 31.12.2021 година (петок) – до 13:30 часот
  • 01.01.2022 година (сабота) – неработен ден


          

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година.
    

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје