Известување за неработен ден 08.12.2021 година

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник “Св. Климент Охридски”, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 08.12.2021 година (среда).

    

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk

        

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје