НЛБ Банка ги објави најубавите детски цртежи во рамките на НЛБ Месецот на штедење

 

НЛБ Банка денес ги објави победничките цртежи на тема ,,Да ја сочуваме нашата планета“, во рамките на НЛБ Месецот на штедење. Овој конкурс Банката го организира традиционално и јубилејно по 10-ти пат.

 

 

 

Победничките детски цртежи и сите цртежи собрани во рамките на НЛБ Месецот на штедење може да се видат на online галеријата на линкот: https://stedenje.nlb.mk/