ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРА САРАЈ НА 31.7.2020 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,

 

Ве известуваме дека по повод престојниот празник „Курбан Бајрам“, Експозитура Сарај нема да работи на 31.7.2020 година (петок).

Експозитурата во Сабота не работи.

          

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје