ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 02.08.2018

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник „Ден на Републиката“, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 02.08.2018 (четврток).

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје