Физички лица | Кредити

Кредити

Кредити

Подарете си го она што го посакувате, она што Ви треба, она што Ве прави среќни!

Доколку размислувате за нов дом, нов мебел, автомобил, незаборавен одмор или Ви се потребни повеќе финансиски средства, направете го првиот чекор!

Аплицирајте за НЛБ кредитите до 31-ви мај без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка на кредитите со обезбедување хипотека на недвижен имот.

Сé што треба да направите е да утврдите колку дополнителни средства Ви се потребни, да изберете еден од НЛБ кредитите, да пополните апликација и заедно со потребната документација да ги доставите во некоја од нашите експозитури.