Станбени кредити

 

Доколку размислувате за Вашата иднина, за сопствен дом, повеќе простор и комодитет, или пак реновирање на постојниот дом, направете го првиот чекор и аплицирајте за НЛБ Станбен кредит.

  

Ги одбројувате ли деновите до Вашиот нов дом?

 

 Аплицирајте до 31.12.2020 година за НЛБ Станбените кредити и искористете ги промотивните поволности:

 

  • 35 години рок на отплата!
  • Намалени каматни стапки!
  • Без трошоци за одобрување и без трошоци за проценка за сите НЛБ Станбени кредити!