НЛБ Летни промоции

Спортувавме и се забавуваме со НЛБ Банка и Mastercard!

 

 

   

НЛБ Банка и Mastercard ова лето ги одржааа со НЛБ Летните промоции на плажа исполнети со многу награди и изненадувања и ОДБОЈКА НА ПЛАЖА!

   

Промоциите се одвиваа со летното дружење и натпревари во одбојка во Преспа, на плажата Конект и Охрид, на плажата Кадмо.

           

Голем број натпреварувачи и тимови зедоа учество најавувајќи се преку Facebook профилот на Банката (со испраќање на порака) или директно на штандот на Банката кој беше поставен на плажите. Натпреварите во одбојка беа од забавен карактер, но имаше и бројни подароци и изненадувања за сите учесници и тимови!

  

  

НЛБ Банка АД Скопје