НЛБ Mastercard картички

Аплицирајте за НЛБ Mastercard кредитните картички до 20- ти октомври и искористете ги промотивните поволности:

• Без членарина за првата година на користење за сите нови апликации за Mastercard Standard, Mastercard Light и Mastercard Gold

• Без членарина за следната година на користење за сите нови и постојни корисници на Mastercard Standard, Mastercard Light и Mastercard Gold кои во промотивниот период ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции на било кое продажно место во земјата и странство.

• ПОДАРОК ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР од 500 мкд за направени минимум 10 ПОС трансакции во промотивниот период со сите НЛБ Mastercard кредитни картички (Mastercard Standard, Mastercard Light, Mastercard Gold и Mastercard HaPPy) во вкупен износ над 5.000 мкд

MasterCard® Debit Contactless е е дебитна картичка со која можете да плаќате бесконтактно на продажни места и да подигате готовина од банкомати во земјата и странство.
Maestro младинската картичка е дебитна картичка со посебен дизајн наменета за млади од 16 до 25 години.
Mastercard Standard Contactless е кредитна картичка која Ви нуди можност за плаќање на 6, 12 и 24 рати.
Mastercard Light Contactless е кредитна картичка наменета за младата популација, која нуди можност за плаќање на трошоците на 6 рати.
Mastercard Gold е кредитна картичка која на корисниците им овозможува голема финансиска флексибилност, комодитет и привилегии при користењето.
Вистинска картичка за среќа!
X
Takeover