Картички 

 

 

 

 

Со НЛБ Visa картичките, повеќе за сите! 
 

Плаќајте со НЛБ Виза картичките (Visa Electron, Visa Classic, Visa Gold) до 30.09.2020 година и направете најмалку 10 безготовински трансакции на износ од најмалку 300 мкд по трансакција.

Првите 1.000 клиенти кои ќе го исполнат условот во промотивниот период ќе добијат вредносна Visa картичка на износ од 3.000 мкд.

Средствата од вредносната Visa картичка можете да ги искористите во периодот до 30.11.2020 година на продажни места во рамки на индустриите кои беа најпогодени од кризата предизвикана од пандемијата со вирусот Covid-19:

 

  • Угостителство (кафе барови, ресторани, хотели) 
  • Салони за убавина (козметички салони, салони за масажа итн)
  • Фризерски салони
  • Стоматолошки ординации
  • Дерматолошки ординации
  • Туристички агенции
  • Продавници за спортска опрема, облека, накит, очила

 

Изберете НЛБ Visa дебитна или револвинг кредитна картичка според Вашите потреби!
Изберете НЛБ MasterCard дебитна или кредитна картичка според вашите потреби!
Изберете НЛБ кобрендирана картичка според вашите потреби.
Дополнителни услуги со Вашите НЛБ картички.
Посебна поволност за сите клиенти - иматели на НЛБ кредитни картички од програмите на MasterCard или Visa да плаќаат на рати без камата во одредени продажни места.
Вистинска картичка за среќа!