Депозитен калкулатор

Тип на депозит:
Одберете депозит:
Валута на депозитот:
Износ на депозитот:
Период на орочување:
месеци

Резултати од информативната пресметка

Износ на депозитот:
Период на орочување:
Каматна стапка %:
Вкупна камата:
Дата на пресметка:

Напомена: Пресметаните износи се од информативен карактер. За подетални информации и пресметки за поединечен случај Ве молиме да се обратите во најблиската експозитура на НЛБ Банка

Испринтајте ги резултатите Информации за депозитот

Пополнете ги сите параметри за да ја извршите пресметката.

За повеќе информации кликни тука